perjantai 3. maaliskuuta 2017

#21 Helmikuun suosikit ja puhelinkuvat

Helmikuussa tapahtui paljon enemmän kaikkea kuin tammikuussa. Ainakin omasta mielestäni. Tässä postauksessa on suosikkeja sekä vähän puhelinkuvia helmikuulta.


....Katselukerrat ja postaukset

Katselukertoja blogiin tuli 700 ja eniten niitä keräsi koeratsastajana -postaus, johon tuli yli 200 katselukertaa. Blogiin kirjoitin helmikuun aikana vain kolme postausta, enkä ole kovin tyytyväinen tähän, mutta menköön hiihtoloman piikkiin....Kivoin ratsastustunti

Kivoin ratsastustunti viime kuussa oli ehdottomasti issikkavaellus Kuusamossa hiihtolomalla. Menimme siskoni ja kaverini Elsan kanssa issikkavaellukselle Nurmenniemen ratsutilalle.. Otimme vain tunnin vaelluksen, koska muina päivinä oli todella kylmä, joten emme halunneet jäätyä ihan kokonaan.  Vaellus ei mennyt ihan  suunnitelmien mukaan ja välillä saimme melkein naurua pidätellä. Olisimme toivoneet vähän reippaamman maaston, mutta ei se oikeastaan haitannut, koska saimme kuitenkin mennä kaikkia askellajeja ja meillä oli hauskaa. Alan kyllä ymmärtää, miksi jotkut on niin koukussa issikoihin, kun itse en ennen lajia erityisemmin arvostanut.
...Paras uutinen

En tiedä kuvaako tämän kohdan otsikko täysin sisältöä, mutta helmikuun paras uutinen oli varmasti, kun sain tietää meneväni Zilpaan ratsastusleirille kesällä. En siis menekkään Teittilään, vaikka aluksi minun piti mennä sinne. Menen vuokrausleirille ja jos joku täällä on ollut Zilpassa niin saa kertoa mielipiteitä....Lempihevonen

Tähän en osannut päättää vain yhtä, joten valitsen Hassen ja Ternan molemmat. Hasse on siis tuntihevonen Keiramon tallilla, ja Terna on tuleva vuokraponini, jota kävin kokeilemassa helmikuun alussa. Huomenna on ensimmäinen virallinen vuokrauspäiväni Ternalla, joten odotan sitä innolla.

...Sovellus


Lempisovellukseni on ollut tässä kuussa HeiaHeia, jonka löysin Sita Salmisen videosta. Siihen voi merkata kaikki viikon liikunnat. Olenkin yllättävän aktiivisesti merkannut kaiken urheilun siihen ylös niin näen esim. vuoden päästä kokovuoden liikunnat.


~Esteri2 kommenttia: