tiistai 3. tammikuuta 2017

#11 Parhaat hetket vuonna 2016

Nyt olisi aika käydä läpi viime vuoden parhaita hetkiä tallilla. Blogiin on nyt tullut paljon vähemmän postauksia, kun en ole päässyt tallille melkein ollenkaan. 

Kevät:

Kevään olimme perheemme kanssa Kyproksella kolme kuukautta. Lähdimme tammikuun lopussa ja tulimme toukokuun alussa. Kyproksen matkastamme voit lukea tästä. Kevään lempitunti oli varmaan puomitunti Shina nimisella hevosella jolla menin aika paljon Kyproksella. Tunti meni aika hyvin ja mentiin puomeja joten se oli varmaan paras tunti keväältä. 

Kevään paras tunti: Puomitunti Shinalla

Kevään lempi blogi: Voitto Kotiin

Kesä:
kuva: Tanja Vaak

Alku kesästä aloin ratsastamaan vuokrahevosellani ja ratsastin sillä eniten maastossa.Viva saattaakin vielä tulla esiintymään blogissani, mutta kerron siitä myöhemmin lisää. Kesällä oli myös ratsastusleiri Teittilän tallilla, joka oli ehdottomasti kesän kohokohta. Paras ratsastus kesällä oli leirin kisat joissa menbin Roopella, hoitoponillani 60-70cm puhtaasti.  Kesällä en myöskään ratsastanut vakituisilla tunneilla joten ratsastus oli epäsäännöllisempää.

Kesän paras ratsastus: Leirikisat Roopella

Kesän lempiblogi: Trust is about us

Syksyllä aloin käymään vakitunneilla Keiramon tallilla. Sitä ennen kävin kokeilemassa kerran Mäkisen tallia Raisiossa josta en kauheasti tykännyt ja tuntikin meni tosi huonosti mun osalta. Syksyn paras tunti oli estetunti Paavolla. Harmittaa vähän kun en koskaan kirjoittanut siitä tunnista mitään tänne blogiin. Se tunti meni oikeastaan samalla hyvin ja samalla huonosti, mutta välillä tuli sellaisia hetkiä, kun yhteistyö sujui.

Syksyn paras tunti: Estetunti Paavolla

Syksyn lempiblogi: Raketilla Kuuhun

Talvi:

Talvella eli käytännössä joulukuussa kävin tallilla aika vähän ja blogikin jäi vähemmälle. Olimme neljä päivää siskoni ja äitini kanssa Saksassa. Menin kaksi tuntia Sennillä ja kummatkin tunnit meni aika huonosti, mutta kokoajan parani ja menen nyt ainakin vielä seuraavan tunnin Sennillä, koska haluan saada sen kunnolla toimimaan. Ensimmäisen maneesikauden alkaessa uuden kameran kanssa (ostin kameran jouluna 2015) tuli myös paljon ongelmia kuvauksen kanssa eikä mitkään kuvat oikein onnistuneet.

Talven  paras tunti: Koulutunti Sennillä

Talven lempiblogi: The Little Pink Pony

Mitkä on ollut teidän tämän vuoden kohokohdat? Toivottavasti tykkäsitte! 


2 kommenttia:

  1. Oi, ihana, kiitos maininnasta! :) Mahtia, että blogin sisällöt ovat miellyttäneet, lämmittää mieltä <3

    VastaaPoista