keskiviikko 18. tammikuuta 2017

#15 Kuulumisia

En ole pitkään aikaan kirjoittanut vaan ihan perus kuulumispostausta joten nyt kerron vähän kuulumisia. En käy tammi- ja helmikuussa ollenkaan hoitamassa Nanaa, Jazzettea ja varsoja kaikkien kiireiden takia. Selma on myös toisella tallilla tällä hetkellä enkä vielä tiedä, koska se tulee takaisin. Maaliskuussa kuitenkin jatkan niiden hoitamista.


Joulukuussa jäi yksi tunti joulun takia pois. Olen mennyt kolme tuntia Sennillä ja nyt viimeisen tunnin menin Kaprulla. Sennin kanssa meni aika huonosti enkä osannut ollenkaan ratsastaa. Kaprun kanssa meni tosi hyvin. En olekkaan mennyt Kaprulla vähään aikaan. Menimme väistöjä ja vastalaukkaa, mikä meni yllättävän hyvin. Keiramon tallilla järjestetään myös maaliskuun alussa tallin koulukisat, mutta en ole vielä päättänyt osallistunko.


Minulla on myös jonkun sortin kuva kriisi, jos niin nyt voi sanoa. En vain osaa säätää sopivia asetuksia kameraan maneesikuvausta varten jota nyt on paljon, kun on vielä pimeää iltaisin. Eli jos joku on tehnyt postauksen aiheesta,niin linkatkaa vaan alas.


Ei mitään muuta ihmeellistä, joten toivottavasti tykkäsitte!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti