sunnuntai 22. tammikuuta 2017

#17 Tavoitteet vuodelle 2017

Moi! Vaikka ollaankin jo pitkällä tämän vuoden puolella, niin haluan kuitenkin tännekkin listata tavoitteita tälle vuodelle. Parempi myöhään, kun ei milloinkaan vai miten se meni. 


1. Suorita helppo B rata

Olen mennyt helppo C :n rata sekä osaan monia heB :n asioita, mutten vielä ihan kaikkia ja tietysti ratana on aina vähän vaikeampaa.

2. Löydä vuokrahevonen

Haluan löytää vuokrahevosen, koska haluaisin ratsastaa enemmän yhdellä hevosella enkä vaihtaa niin usein. 

3. Lenkkeile vähintään kaksi kertaa viikossa.

Haluan lenkkeillä useammin, että tulisi parempi kunto.

4. Lisää blogiin banneripaja

Olisi kiva lisätä tänne banneripaja. Haluan kuitenkin oppia tekemään paremmin bannereita ennen kuin aloitan banneripajan.


5. Blogiin joku postaussarja

Tämä olisi tosi kiva toteuttaa tosin en vielä tiedä yhtään millaisen postaussarjan haluaisin tehdä joten saa nähdä.

6. Videokooste kesän ratsastusleiristä

Ensin olisi tietysti ihan hyvä varata se leiri. Olen toivottavasti menossa Teittilän tallille leirille, mutta leirit eivät ole vielä tulleet sinne nettisivuille joten saa nähdä. Jonnekkin leirille kyllä haluaisin.

7. Kirjoita vähintään 50 postausta.

Haluan kyllä kirjoittaa enemmän, mutta jos kerrankin aloitetaan helposta. Haluaisin kirjoittaa kaksi postausta viikossa, mutta ainakin sen yhden.Minne olette menossa leirille ensi kesänä?

8 kommenttia:

 1. Kivoja tavoitteita oot keksiny! Toivottavasti näistä ainakin suurin osa toteutuu! :)

  welifedream.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja toivotaan, että toteutuu :)

   Poista
 2. Mäkin olen suunnitellut meneväni teittilän tallille kesällä 2017. Onko sinulla tietoa milloin leirit tulevat myyntiin? Millaiselle leirille olet menossa? Kuinka paljon leirillä hypätää, mennään koulua, uitetaan ja hypätäänkö maastoesteitä? Miten korkeita hypätään? Minkä tasoista/ ikäistä porukkaa on mahd. Tulossa?
  (Olen näillä näkymin tulossa omalla ponillani ja mietin että miten mahd. Maastoesteet sujuu kun ei olla koskaan kokeiltu)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen todellakin tulemaan! Laitoin sinne tallille viestiä niin ne kai suunnittelee nyt niitä leirejä ja ne tulee pian myyntiin. Olin viime vuonna kakkosleirillä ja silloin oli ainakin todella eritasoisia ja ikäisiä leiriläisiä. Kaikki olivat noin perus-B merkki tasoisia osa ehkä vielä vähän parempiakin ja esteillä noin 40-90cm. Oli myös paljon eri ikäistä porukkaa noin 11-16v. Käytiin uittamassa kaksi kertaa ja itse uimassa sai käydä joka ilta, jos halusi. Hypättiin kerran maastoesteitä ja on tosi hyvät maastoesteet. Riippyy tietty sun ponista, mutta uskoisin, ettei ole mikään ongelma vaikkei ole ennen hypännyt maastoesteitä. Oli myös todella hyvä yhteishenki ja hyvät isoset. Suosittelen!

   Poista
 3. Ai kuinka ihana kuulla. Itse kun en ole kovin kummoinen esteratsastaja niin on huojentavaa kuulla, että kaikki esteet ei ole sitä 90cm. Tykkään hypätä, mutta jännitän suurempia (tälle ei ole mitään syytä) luuletko että pääsisin jännityksestä leirin aikan eroon? Kuinkahan isoja ne maastoesteet sattuu olemaan ja millainen yhteishenki tuolla on tai siis että onko sellainen ketään ei jätetä yksin tyyli vai miten? Onko esim. Jotkut vakio porukat missä ollaan vai on kaikki yksin vai yhdessä? Näillä näkymin tulen siis yksin ja olisi kiva jos ei joutuisi olemaan koko leirin aikaa yksin. Onko tuolla mitään leiriä millä taso olisi etenkin esteillä matalampaa vai hyppääkö kaikki oman tason mukaan? Onko tuolla sellainen käytäntö, että jos tulee omalla ja haluaa ratsastaa pari tuntia tallin ponilla, että joku muu ratsastaa sitten minun ponilla? Ja jos on pystyyköhän asiaan vaikuttamaan? Pitää vielä itsekkin kysellä leireistä kunhan tulevat myyntiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sillä leirillä millä olin niin oli ainakin tosi hyvä yhteishenki ja ei ollut oikeastaan mitään tarkkoja porukoita. Tosin monet on ollut samat ihmiset samalla leirillä jo monta vuotta, mutta itse ainakin pääsin hyvin mukaan, kun olin viime vuonna ekaa kertaa. Itsekkin olen menossa yksin ja et varmasti joudu olemaan yksin. Uskon, että voit päästä eroon jännityksestä, jos haluat itse. Kannattaa siitäkin jutella ratsastuksen opettajalle niin se voi auttaa. Maastoesteitä on ihan laidasta laitaan ihan pienistä tukeista ihan kunnon esteisiin. Maastoesteet hypätään tasoryhmissä eli kaikkien ei tarvitse hypätä niitä isoimpia. Kaikilla leireillä hypätään ihan oman tason mukaan, kun kaikki on yleisleirejä. Viimeksi oli kolme taso ryhmää. Parhaassa hypättiin sitä 80cm toisessa jotain 60cm ja kolmannessa ehkä 40cm. Kaikissa ryhmissä sai kuitenkin hypätä kuitenkin korkeampaakin, jos halusi. En ole koskaan itse ollut oman ponin kanssa, kun en sellaista omista, mutta tietääkseni voi mennä joitain tunteja tallin hevosilla ja silloin omalla ei mene kukaan. En tiedä maksaako tallin hevosilla meneminen jotain. Jos haluat kysyä jotain niin voit tulla mulle juttelemaan ig directissä tai snäpissä. Ig: @esteri_elfiina

   Poista
 4. Mulla ei ole ig:tä. (Oon tosi jälkeen jäänyt) Mutta voisin laittaa viestii vaikka S- postissa. Omani on:
  tiianetti@gmail.com
  Miulla näitä kysymyksiä tahtoo riittää ihan liiaksi. (Sano suoraan jos häiritsee) Vielä ei viitsisi Päiviä(?) häiritä viesteillä. Laitan sinne kyllä viestiä ja soittelen sinne päin kunhan leirit tulee myyntiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Esteri1/24/2017

   Laitoin sulle s-postia. Saitko viestin?

   Poista