perjantai 2. joulukuuta 2016

#9 Vanhat kuvat

Moikka! Selailin vähän vanhoja kuvia koneelta ja puhelimelta ja löysin aika kivoja kuvia. Kuvia löytyy vuodesta 2012 eteenpäin. Ainoastaan 2014 vuodelta en löytänyt juuri mitään kuvia. En oikeasti kestä kuinka söpöjä ollaan oltu mun siskojen kanssa, mutta tässä postauksessa on vain ratsastuskuvia.Kuva vuodelta 2012, kun vielä harrastin lännenratsastusta. Tää on varmaan ensimmäisiä kuvia joita musta on otettu ratsastamassa. Olin varmaan juuri aloittanut, kun olin vielä talutuksessa. Näyttää aika hankalalta tuo ohjien pitäminen.


Tämä kuva on talvella 2013. Mun mielestä tämä on oikeastaan aika söpö kuva. Näytän tuolla selässä tosi pieneltä.


Kuva leiriltä vuonna 2015 jolloin oltiin Sissin kanssa leirikisoissa kolmensia. Saatiin kylläkin sinivalkoinen ruusuke!


Tämä kuva on myös samalta leiriltä ja en kyllä tiedä pitäisikö itkeä vai nauraa, kun tämän kuvan näkee. Etenkin nuo ohjat. Pakko sanoa, että kehitystä on onneksi tapahtunut! Ja lisäksi vielä, että tämä kuva on ollut myös mun instagramissa! Suora screenshot videolta.


Tässä kuvassa mun entinen hoitoponi Lilja. Kuva vuodelta 2015? En ratsastanut Lilljalla montaa kertaa, kun olin sille jo aika pitkä ja se oli vielä aika nuori. Nykyään Lilja on eri omistajalla.


Kuva vuoden 2015 Loimaan näyttelyistä jossa osallistuttiin Nanan kanssa junior handler luokkaan. Siinä oli puku teema ja pukeudettiin Elsaksi ja Olafiksi frozenista.


Toivottavasti piditte! Kommentoikaa, jos haluatte lisää postauksia, joissa näytän vanhoja kuvia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti