lauantai 5. marraskuuta 2016

#6 Lokakuun lempparit

Moikka! Tässä postauksessa on vähän mun tämän kuukauden lemppareita.

1. Aloitetaan lempi blogilla tässä kuussa. Mun aika selkeä lempi blogi on ollut Siirin blogi: Trust is about us johon pääsette tästä. Blogi on monipuolinen ja siellä on hienot ja hyvälaatuiset kuvat.

2. Lempi postaus: Tätä oli aika vaikea valita, koska olen tässä kuussa lukenut paljon hyviä postauksia. Tämä tuli kuitenkin päälimmäisenä mieleen joten lempi postaus tässä kuussa on Nelijalkaiset ystäväni-blogin postaus: Miten löytää vuokraponi. Postaukseen pääsette tästä. Postaus on hyvä, koska siitä saa vinkkejä vuokraponiin ja hän myös kertoo siinä omia kokemuksia vuokraponistaan.

3. Lempi varuste: Mun lempi varuste on ollut varmaan keltaiset hai saappaat. Ne on ollut tosi kätevät, kun on kylmemmälläkin säällä saanut villasukat alle, kun on lähtenyt tallille. Ne on vielä niin kivan värisetkin!


4. Lempi kuva: Tämä oli helppo. Tämä on mun mielestä tosi ihana kuva Nanasta otettu torstaina.

5. Lempi herkku: Halusin ottaa tähän jonkun, joka liittyy hevosiin ja tämä on ehkä vähän hassu, mutta mun lempi herkku on ollut tässä kuussa tallin porkkanat. Eli siis ne porkkanat joita syötetään hevosille. Ne on vaan tosi hyviä ja syödään niitä aina tallilla.

6. Lempi tallipäivä: Oli varmaan tämän kuun alussa, kun oltiin ajamassa Nanalla ja olit tosi kivaa.

Toivottavasti tykkäsitte!

1 kommentti:

  1. Anonyymi6/21/2017

    Vieläkö hai saappaat on käytössä? Keltainen väri on tosi arka,siinä näkyy kaikki lika! Vuodessa saappaat ovat ihan vanhan näköiset,taivekohdat erottuvat ikävästi vaikka olen yrittänyt saappaita puhdistaakkin! Syksyksi tahdon RATIAN harmaat tekstikumpparit,ja hai-saappaista tulee kukkapurkit parvekekukille!
    Ronja

    VastaaPoista