torstai 10. marraskuuta 2016

#7 Kuulumisia

Moikka! Nyt on taas tämä vuoden pimeä kausi alkanut ja sen kyllä huomaa blogeissakin. Jalustin nettiä selaillessani uusia postauksia tulee eteen aika paljon postauksia kaikenlaisista blogi tauoista ja miksi ei olla kirjoitettu. Tämä on kyllä varmaan aika tavallista, kun tulee pimeä ja aamulla, kun lähtee kouluun tai töihin on vielä pimeää ja kun tulee kotiin on melkein heti jo pimeää. Kuvaaminen ei onnistu ja muutenkin kaikki pimeys vaan ärsyttää. Mutta kaikilla on varmaan tälläistä ja onneksi nyt on tällä viikolla tullut vähän enemmän lunta tännekkin päin Suomea!! Viikonloppuna aijon kyllä stempata ja mennä ulos ottamaan muutamat kivat kuvat, vaikka en tallille varmaan pääsekkään. 


 Meilläkin vauhtuu nyt jakso ensi viikolla ja tulee vähän lyhyemmät koulupäivätkin. Nyt on ollut joka päivä kahteen tai kolmeen ja oon sitten ollut kotona vasta vähän ennen neljää. Ensi jaksossa jää pois myös mun inhokkiaineet: biologia ja historia. Tilasin myös eilen mekon meidän koulun itsenäisyyspäiväjuhliin jotka on kolmen tai neljän viikon päästä. 


Olin eilen tallilla ja käytiin irtojuoksuttamassa pellolla. Jos olisi ollut vähän valoisempaa olisi saanut tosi ihania kuvia! Otettiin myös Elvi mukaan juoksemaan. Poneilla oli kyllä paljon virtaa. Elvi on vuosias connemara varsa jota hoidetaan aika harvoin. Täytyy ottaa seuraavaksi kamera mukaan, kun mennään pellolle. Mentiin vielä sen jlkeen tekemään tallohommat ja harjaamaan ponit.


Oon myös päättänyt etten tee joulukalenteria ainakaan joka päivälle tänne blogiin. En ole vielä päättänyt yritänkö tehdä vaikka joka toiselle päivälle postauksen. Yritän kuitenkin tehdä joulukuussa mahdollisimman paljon kaikkia erikoispostauksia.

Laittakaas myös kysymyksiä kysymyspostaukseen!!

Mitä te olette tehneet poniennne kanssa?

1 kommentti:

  1. Anonyymi11/10/2016

    Mikä on paras talli missä oot käynyt?

    VastaaPoista