tiistai 1. marraskuuta 2016

#4 Joudun leipomaan kakkua...

Moikka! Kirjoitan taas tälläisen normaalin tuntipostauksen aika epäonnistuneesta tunnista, mutta yritän seuraavaksi keksiä jotain uutta. Tähän alkuun vielä. Eli olisi kiva jos kommentoisitte, että onko joku kiinnostunut joulukalenterista. Mulla olisi jo postaus ideat valmiina ja niitä pitäisi jo alkaa kirjoittamaankin, jos joulukalenteri tulee. 

Kuvat on taas vanhoja, kun viime kerralla huomattiin ettei mun kamera toimi maneesissa juuri ollenkaan, mutta torstaina menen tallille niin toivottavasti saataisiin taas kuvia. Kuvissa ratsastan Kaprulla.


Mulla oli eilen tunti. Tuntin idea oli saada hepat kunnolla taipumaan eri kokoisilla volteilla ja pääty-ympyröillä. Menin Bellalla joka on knabstrup tamma. Ravi ja käynti työskentely meni tosi hyvin ja ajattelin, että ehkä tällä kertaa laukkakin menisi vähän paremmin, kun viime kerralla laukka meni huonosti. No ei ehkä ihan mennyt... Alettiin laukkaamaan pääty-ympyröillä ja Bella alkoi heti jumittamaan. Se vaan yritti jyrätä keskelle ja jumitti käynnissä. En edes tiedä miten hevosen raviin saaminen voi olla näin vaikeaa. Sain pyytää ikuisuuden ennen kun saatiin edes muutama kunnon laukkapätkä. Vaihdettiin suuntaa ja taas sama taistelu. Sain sen taas laukkaamaan lopulta ihan hyvin. Mentiin kerran laukassa portin ohi ihan normaalisti ja sitten huomasin, kun joku toinen hevonen pelästyi meidän takana jotai ja käännyin katsomaan. No en tietenkään tajunnut, että Bellakin pelästyy. En ole ihan varma, mitä tapahtui, mutta kun katsoin itse vielä taakse Bella äkkiä hyppäsi sivuun ja pukitti pari kertaa. Siihen vielä toinen käännöis oikealle, missä en sitten enää itse pysynyt mukana. Putosin jotenkin kyljelleen, mutta ei meitä kumpaakaan sattunut onneksi. Mulle vaan tule kivan kokoinen mustelma alaselkään ja Bellalta irtosi kenkä, joka oli kolissut jo koko tunnin. Saatiin hetki jahdata Bellaa ennen kuin se antoi taas kiinni. Kun menin selkään olisi heppa vihdoin liikkunut kunnolla, mutta ei ehditty sitten enää kauan ratsastamaan, kun tunti oli jo lopussa. 

Toivottavasti tykkäsitte ja muistakaahan kommentoida, haluatteko joulukalenterin!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti