torstai 27. lokakuuta 2016

#3 Ponien esittelyä

Moi! Tällä viikolla olen ollut kaksi kertaa tallilla. Maanantain tunnilla menin Paavolla ja hypättiin. Mentiin jotain 60cm kahden esteen rataa tai radan pätkää, mikä nyt onkaan. Tunti meni aika huonosti, mutta oli siellä hyviäkin pätkiä. Huonot hypyt saattoi johtua siitä etten ole hypännyt kesän jälkeen montaakaan kertaa enkä Paavolla kertaakaan. Paavo myös innostui esteistä aika paljon ja mentiin välillä vähän liian kovaa. Hypyt meni varmaan siksi huonosti, kun jouduin pidättämään aika paljon ennen estettä niin en saanut myödättyä tarpeeksi. Ei kuitenkaan tullut yhtään kieltoja tai muutakaan niin olen tosi tyytyväinen Paavoon.
Tässä mun mielestä tosi söpö kuva Paavosta, joka löytyy myös tämän hetkisen bannerin oikeasta reunasta.
Paavo on siis aika pieni risteytysponi. Sen säkä on noin 130cm? enkä ole paljon ratsastanut niin pienillä lähiaikoina, koska olen itse kumminkin noin 170cm. Jonkun korvaan varmaan kuulostaa, että olen todella iso Paavolle, mutta ei Paavolla ollut mitään vaikeuksia jaksaa, enkä muutenkaan ratsasta sillä sännöllisesti. Ja taas teknisten ongelmien takia en saanut yhtään kuvia tästä tunnista mutta tässä on muutama vanha kuva musta ja Paavosta.

Olin myös eilen eli keskiviikkona hoitamassa taas siinä toisella tallilla poneja josta jo mainitsinkin viime postauksessa. Käyn siis sillä tallilla yleensä kerran viikossa ja siellä siis asuu viisi shettistä ja kaksi connemaraa. En siis ainakaan tällä hetkellä ratsasta ollenkaan niin päivinä. Käydään siellä yleensä pikkusiskoni ja naapurimme kanssa. Hoidetaan yleensä shettiksiä: Nanaa, Jazzettea ja Selmaa ja sen lisäksi Nanan ja Jazzeten tämän vuotisia varsoja Nennaa ja Jossea. Ollaan tällä tallilla siis tehty todella paljon muuta kuin ratsastettu. Ollaan esim. ajettu, juoksutettu, vikelletty, oltu mukana näyttelyissä ja muuten vaan hoidettu ja tehty tallihommia. 
Tässä myös vähän ehkä huono kuva Josesta noin kahden viikon ikäisenä.
Eilen olin kuitenkin tallilla vain naapurimme Neean kanssa, kun siskoni Aino ei päässyt. Tehtiin perus tallihommat ja mentiin irtojuoksuttamaan Jazzettea, Nennaa ja Jossea. Lanasin myös kentän vielä sen jälkeen.
Nana ja Nenna neljän päivän ikäisenä.
Tähän postaukseen tuli todella paljon tietoa talleista joissa käyn ja oli myös vaikea kirjoittaa edes yhtään oman kuuloiseksi. Toivottavasti kuitenkin piditte ja tästä on nyt hyvä jatkaa!

Toivottavasti pidit!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti